Dag 1 Marathon Valencia zit er op

De eerste dag in Valencia is bijna voorbij. 1540 km afgelegd in een paar uur tijd. Vanochtend relaxed opgestaan en klokslag half 11 stond onze privéchauffeur Ewout voor de deur om ons naar Schiphol te brengen. We waren er expres vroeg, want voor de vlucht moesten er eerst nog op Schiphol koolhydraten gestapeld worden.Na een tijdje ronndhangen op het vliegveld was het tijd om te vliegen. Via België en Frankrijk passeerden we in no time de besneeuwde toppen van de Pyreneeën en na twee uur landden we op Valencia.

Daar stond Loopreizen ons al op te wachten en na een toeristisch rondje Valencia kwamen we in het hotel aan. Een prima hotel, met mooie voorzieningen. Hier houden we het wel een paar dagen uit.

Snel even de boodschapjes doen, voordat we mijn startnummer gingen ophalen bij de expo.


De expo ligt in het betoverende Ciudad de las Artes y las Ciencias, ontworpen door de architect Caletrava. Prachtig om te zien en daar rond te hangen. Dat hebben we dus ook gedaan. Daarna nog even lekker gegeten en gestapeld en nu heerlijk uitbuiken. Op naar morgen. Op Polarsteps vind je meer foto's van dit marathonavontuur. 

Reacties

BroomLog op Instagram